Tr├ądkors

by Romar Reppen-Gjelseth

Og da var "Trådkors" slutt.

Published 2009-04-15 00:00:00

9 comments

VivalaOpium

2009-04-15 01:25:01

VivalaOpium

Mesterlig bra historie! Stort sett spennende hele veien.

Frk. Blips

2009-04-15 06:09:50

Frk. Blips

Enig! Tusen takk skal du ha for hele forestillingen. Jeg ble veldig glad for den siste tekstruta her, håper på snarlig gjensyn med JC.

Deloty

2009-04-15 16:38:30

Deloty

Skikkelig bra historie!

Applaus fra meg.

inkwell182@gmail.com

2009-04-15 22:19:06

inkwell182@gmail.com

nå skal jeg lese hele historien sammenhengende, har gleda meg til det... akkurat nå husker jeg ikke åssen alt starta heller, så det blir spennende.

slik. glad jeg bare har gløtta på tegningene på "dagens" annenhver dag, og venta med å lese den til nå. er ikke så glad i krim, men syns likevel den var underholdende og spennende... ps. dette er ikke noen gjennomarbeida anmeldelse, men bare de tankene jeg sitter igjen med etter gjennomlesningen.

lurer litt på om serien/historien hadde tjent på å være litt lenger - flere sider fra morderens "perspektiv" (likte den "indre monologen hans"), noen flere sider med JCs privatliv, flere sider med nyhetsstormen etter drapene. syns nesten den ble for komprimert og rett på sak...

jeg skjønte forresten med en gang at det var morderen som dukka opp på siden med visningen (det er lett å si nå i ettertid:P), men mulig jeg hadde snappa opp den skarpe neseprofilen mens jeg har gløtta på "dagens" og derfor fikk litt hjelp... men samtidig så kom akkurat den scenen litt utav det blå... hadde JC snakka med noen i starten av serien om leilighetsjakten, eller eventuelt ble ringt opp (og fx blitt varsla om første mordet) midt i en annen visning helt i starten, så ville det ikke blitt såpass overtydelig...

likte s 37, morderens manifest. mitt høydepunkt i serien...

ikke like happy med den litt varierende tegnestilen... syns kanskje historien var såpass bra at den hadde fortjent en litt "strengere" stil, ikke mer realistisk, men noen av sidene virka litt slurvete/raske i forhold til andre.

effektiv bruk av "cliffhangere" som får meg til å ville "bla om", og andre lesere til å trygle om mer (ut fra kommentarene å dømme)...

godt jobba, ser fram til mer i framtiden.

ramyr

2009-04-15 23:25:35

ramyr

Gratulerer med en meget godt gjennomført historie. Du har fått mye ut av en "kjapp" og røff stil, og, som jeg har nevnt tidligere, har hele historien vært som en film i tegnet form. Ser veldig gjerne mer til Justin i fremtiden!

Romar

2009-04-16 00:00:23

Romar

Takk for 'anmeldelsen' les, setter pris på at du gir en såpass grundig tilbakemelding. Og tusen - tusen takk for kommentarer alle sammen. En spesiell takk til dere som har fulgt serien hele veien og gitt kommentarer til omtrent hver eneste side - det setter jeg enormt stor pris på.

JC kommer igjen, det lover jeg. Fuglefangeren blir nok ikke satt i gang igjen umiddelbart, men jeg har veldig lyst til å lage en ny historie om Justin i dette formatet, og har så smått begynt å spinne på noen ideer. Stilen vil nok fortsatt være røff og upolert, det viktigste for meg er at jeg har det gøy med dette, og at det er noen som liker det jeg gjør.

Nils Petter Smeby

2009-04-16 11:52:49

Nils Petter Smeby

Ja, Justin må vi få mer av - han er blitt en del av vår serieverden. Slutter meg til les og ramyr, de oppsummerer akkurat hva jeg føler selv. Har forresten sendt deg en e-post.

Romar

2009-04-21 12:29:23

Romar

Heisan, Nils Petter! Så den kommentaren først nå. Hadde sendt deg svar på mailen allerede - håper du fikk det?

Join the discussion!

Log in to add your comment!