Nuff

by Kriss Essem, Ola Bismo

Den spennende finalen på sexfiksert-arcen

Published 2018-05-29 09:26:43

3 comments

Frk. Blips

2018-05-30 01:53:36

Frk. Blips

Nydelig tegnearbeid i førsteruta! Vellykket uttrykksfull rute to også. Så kan vi jo spekulere på hva vi selv risikerer å bli sitert på etter vår død ...

HanSomLagerZeno

2018-06-11 13:42:42

HanSomLagerZeno

Har hemmis x hemmis nådd hiatus? Good run. To arcs, en del remakes og mer er ikke dårlig

Redmist

2018-11-03 19:36:48

Redmist

Takk, HSLZ! Og ikke minst Frk. Blips.

Vet ikke hvor lenge denne hiatusen varer, men serien er on hold inntil videre. Holder på å søke jobb, trene meg i form og lære meg nye tegneprogrammer - så kommer forhåpentligvis tilbake med en fortsettelse bedre enn det som var. Ikke umulig at det kommer en oppdatering her og der, men blir nok en god stund til neste ARC.

Har bytta navnet på serien til "nuff" for øyeblikket. Jeg skrev litt om navnet da jeg sendte inn striper til Dagbladets seriekonkurranse, og gikk for "Livløs" som nytt navn. Var ikke så innmari committed til den tittelen.

tbh tror jeg ikke noen tittel jeg eller de andre kommer på kan overgå "#hemmis" etter så mange års _knallhard merkevarebygging_, men må nesten prøve. Litt backstory: "Nuff" er en referanse til hvor vi kom fra - nesten alle i kanalen kjente hverandre via det offisielle norske Nintendoforumet, eller NF. Vi hang også på IRC-kanalen deres, som jeg tipper heter #nintendoforumet. Da Ming eller Lass hata den ene moderatoren der hoppa de av og stiftet sin egen irc-kanal, #hemmis, der vi alle endte opp. Etter noen år ble Nintendoforumet lagt ned av Nintendo, og administratoren startet det nye forumet Nintendo(Uoffisielt) Forum, eller NUF. Det døde av seg selv etter noen år til.

Så Nuff er et ørlite hint til der alle i kanalen disse stripene er basert på kom fra. Spørs om den kommer til å vare heller, men jeg er komfortabel med å sette URLen på søknader, så det er det viktigste inntil videre.

Join the discussion!

Log in to add your comment!