Nettserier.no

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse. Vi forsøker å holde bruken av dette på et minimum og så lite påtrengende som mulig.

Dette er de informasjonskapslene vi bruker:

resolutionThis cookie is set by the Adaptive Images plugin and is used to preprocess image files based on your screen resolution before sending them to your device, so that we won't eat up all your cell phone data. (To be honest I have no idea why this operation requires cookies, but hey, it seems to work.)
languageDenne informasjonskapselen blir satt når du velger et språk og lagrer hvilket språk du foretrekker å lese Nettserier.no på. Kapselen blir ikke satt før du velger et språk, og det er helt trygt å slette den - uten den vil Nettserier.no rett og slett bli vist på nettleserens standardspråk.
sec_session_idBrukt i innloggingshåndtering av sikkerhetsgrunner.
user_idNår du logger inn på siden og krysser av i «Husk meg»-boksen, er dette en av informasjonskapslene som gjør at den funksjonen virker.
login_stringNår du logger inn på siden og krysser av i «Husk meg»-boksen, er dette en av informasjonskapslene som gjør at den funksjonen virker.