Mira: Jaguar

by Arne Bye

Tilbake til Hotell Nettserier

Noe jeg lagde mest for min egen del i et forsøk på å få tilbake tegnelysten etter flere års (ufrivillig) tegnepause. Så ikke tolk for mye ut av dette ;)

...men det ER altså sju år siden jeg begynte å publisere Mira på Nettserier i dag. Så det er den datoen jeg regner som Miras bursdag. Bare se i "Atten" (side 38 - merket som 6-36, ikke spør) - det står 28. oktober på kalenderen i bakgrunnen :)

Siden virker kanskje litt forvirrende for de som ikke husker Utvandrerne fra for seks år siden. Jeg takker Won-Tolla, måtte han hvile i fred, som lagde en liste over dem alle slik at jeg lett kunne finne dem igjen og gjøre research til denne siden, og ikke minst mimre over lykkeligere tider.

Så får vi se om Mira gjør en skikkelig retur til Nettserier en dag.

Published 2015-10-28 00:00:00

9 comments

Frk. Blips

2015-10-28 05:58:20

Frk. Blips

Hele siden er en nytelse. Så lekkert og balansert kan det altså gjøres i svarthvitt. Se og lær av både skraveringer og komposisjon, folkens! Innholdsmessig passende nå som Halloween ligger på lur like foran oss.

Sally Cinnamon

2015-10-28 09:39:06

Sally Cinnamon

Hurra! Gratulerer med dagen til Mira. Flott side! Synes ikke tilstanden på Nettserier er så ille som drømmen vil ha det til, men det hadde selvfølgelig ikke skadet å få Mira tilbake :-D

Elise

2015-10-28 10:57:28

Bare elsker det!! Dagen er reddet!!

møh

2015-10-28 11:50:17

møh

Dæsken! Mira! Hotell Nettserier! ...!?! En link til mitt hotell-bidrag: http://takedugg.nettserier.no/2011/06/16/ (Jeg var *host* litt sen med å publisere den siden, derfor er den ikke med på oversikten)

Arne Bye

2015-10-28 12:55:28

Arne Bye

Takk skal dere ha Blips, Sally og mammaen til Olaf :)

Status på Nettserier er nok ikke så ille som jeg fremstiller den her, men det var nesten sånn det hørtes ut tidligere i år da det kom påstander om at webmaster hadde forlatt Nettserier og latt det råtne som en ruin overlatt til spamboter. Og det var det som inspirerte til denne siden. Etter å ha fullført tegneserien for SV i august kjente jeg at det var gøy å lage tegneserier igjen, men var fortsatt ikke helt klar til å dedikere meg selv til et stort prosjekt og plukket derfor frem denne ideen som et litt tøysete og uforpliktende prosjekt, men som likevel utfordret meg og plasserte meg utenfor komfortsonen min. For jeg prøver alltid å tegne bedre enn jeg kan å tegne ;)

møh: Hahaha, den har jeg faktisk ikke sett før, men så ser jeg også at den ble publisert etter at jeg forlot Nettserier høsten 2010. Og det er vel etter at Won-Tolla gikk bort også, så da er det ikke rart at den ikke ble med. Men jeg likte den :)

Øystein

2015-10-28 17:15:46

Øystein

Så ... Mons-Terje drømmer at han er Bjørnar som drømmer at han er Mira som drømmer at hun er på det forlatte Hotell Nettserier. Ikke verst.

En fantastisk side, og flott å se Mira tilbake på Nettserier. Håper det kommer mer.

MrDahl

2015-10-28 18:32:00

MrDahl

Gratulerer med dagen, Mira. Veldig gøy å se henne igjen her på Nettserier. Veldig flott side og passe skummel. Elsker at du har fått med enkelte detaljer fra tidligere. Som "Arne var her".

hunsomskiftabrukernavn

2015-10-28 18:42:18

hunsomskiftabrukernavn

Herlig side! Ser ut som det er på tide at hotell nettserier får seg en opppussing, haha? Denne kan jo være et eksempel på at en historie behøver ikke tekst for å bli fortalt:) Tolker det litt som at jeg er en av de svarte, skumle... eller ihvertfall siden jeg fant ut å få et avatarbilde for noen dager siden til bare noe svart lolxD*liker å være skummel*

Join the discussion!

Log in to add your comment!