Saro

by Anders Stakvik (Ladder)

Se om du gidder å lese beskrivelsen her, du! HA!

Da publiserer jeg herved min første tegneserie på dette nettstedet. Hvis noen skulle ta teksten nede i høyre hjørne på forsiden som et faresignal og vike i frykt, kan jeg med glede informere om at denne tegneserien går hundre prosent innenfor humorsjangeren. Det er i hvertfall det jeg har, til det fulle, prøvd. Om lesere skulle, gjennom lesningen av denne serien, komme opp med teorier om synspunkter om diverse temaer, skal dere vite jeg ikke prøver å gjøre fornærme andres holdninger og verdier. Språket i tegneserien er heller ikke så plagsomt formelt som det er i denne beskrivelsen.

Karakterene i serien er stort sett ikke mennesker, noe som skyldes at de fleste dukket opp i hodet mitt for første gang i rimelig ung alder. Vi snakker sein barnehage til tidlig barneskole. Utseende og navn har de beholdt siden da, men personlighetene er gjort noe mer interessant, heldigvis.

Tegneserien er rimelig barnevennlig, unntak måtte være noen få forekomster banning og ynkelige sølinger av rød kroppsvæske. Jeg vil ikke si at serien min går under Action-sjangeren.

Published 2015-01-25 00:00:00

2 comments

Frk. Blips

2015-01-25 21:57:14

Frk. Blips

Synes denne siden ble frisk og fin. Hadde kommet bedre til sin rett om du ikke postet den i fullt så digert format.

Ladder

2015-01-26 15:01:06

Ladder

@Frk. Blips Takk, skærru ha. Det ble kanskje litt stort til forside å være. Jeg var mest ivrig med å få så god oppløsning som mulig og tenkte ikke på det her. En får zoome ut eventuelt.

Join the discussion!

Log in to add your comment!