Hakkum tinghus

by Nils Petter Smeby

Published 2018-09-18 13:10:30

6 comments

Frk. Blips

2018-09-18 20:51:33

Frk. Blips

Dette synes jeg ble en glimrende måte å ta ufrivillig farvel på! Håper inderlig redaktøren viser seg storsinnet nok til å trykke den.

Lola

2018-09-19 00:05:13

Lola

Så synd for advokatene!

Heldivis har de døra åpen til Nettserier.no

Lola

2018-09-19 12:17:38

Lola

Advokater, gå sammen ! Skriv en petisjon og send til redaksjonen for "Advokaten". Kjemp for Hakkum tinghus !

Øystein

2018-09-19 13:42:38

Øystein

Jeg tror jeg har sett omtrent den samme stripen før (kanskje til og med i Hakkum?), men den er artig likevel. Og jeg ble veldig forvirret med en gang da jeg begynte å lese fra første rute.

(Men nå slo det meg nettopp at hvis man er vant til å lese manga, så kan man fort finne på å bare lese denne stripen fra start til slutt og så tenke: «Jaha? Hva var poenget?»)

Stripen var kanskje ikke veldig advokatrelevant, men hvis man først blir kastet ut, så kan man vel tillate seg det meste, inkludert å sprenge seg selv ut gjennom den fjerde veggen.

Som andre har påpekt er dette verst for advokatene, som får et dårligere blad. Men det er antagelig også uheldig for Nils Petter, som formodentlig nå mister en del av sine tegneserierelaterte inntekter. Og det vil kanskje igjen medføre at vi som er så heldige at vi får lese seriene hans her på Nettserier, får litt færre striper å kose oss med?

Nils Petter Smeby

2018-09-19 14:36:35

Nils Petter Smeby

Tusen takk for all støtte, Blips, Lola, Elda og Snow og Øystein.

Og Øystein: Du husker riktig. Jeg har brukt knepet med omvendt rekkefølge én gang før. Håper det ikke er så mange advokater som leser manga. Jeg kommer til å savne samarbeidet med "Advokaten". Redaktøren har vært flink til å gi tilbakemeldinger. Hun har også refusert noen striper, med en saklig begrunnelse. Jeg har vært nødt til å skjerpe meg, og det liker jeg. Hensikten med sluttstripa er å få med meg trofaste lesere over på nett. For Hakkum tinghus fortsetter, som en del av Hakkum-universet. Så det blir ikke færre striper.

Join the discussion!

Log in to add your comment!