Hakkum

by Nils Petter Smeby

Published 2010-06-24 00:00:00

7 comments

Frk. Blips

2010-06-24 05:29:42

Frk. Blips

Frisk start! De to første rutene er kjempebra. I sisteruta er \"hjemveien\" feilstavet, og jeg ville dessuten ha endret tekst i den rubrikken. \"På hjemveien\" forvirret i hvert fall meg. Hva er han på vei hjem fra? Tivoli? Hakkum Hobby & leker? Nei, antakelig fra jobb, men han sier at han ikke er detektiv i dag? Jeg ville heller ha skrevet noe sånt som \"Det startet med at jeg ble tilsnakket ... osv.\" eller \"I ettermiddag (eventuelt \"En ettermiddag\") ble jeg tilsnakket ...\"

Edit: Og skal jeg være streng, synes jeg ikke den ukjente typen virker \"underlig\". Han ser da ganske så normal ut og stiller et tilforlatelig spørsmål. Kanskje vært riktigere å heller benevne ham som en \"fremmed fyr\"?

Nils Petter Smeby

2010-06-24 08:29:06

Nils Petter Smeby

Takk, Blips! Jeg ser at her kan kontinuiteten misforstås. Rute tre er IKKE et tilbakeblikk. Han er på vei hjem fra tivoli etter at Karoline og Fenriss har reddet ham. Jeg skal endre teksten slik at dette fremgår tydligere. Historien om den sjalu tivoli-eieren får vi dessverre aldri høre.

EDIT: Sånn, da er den rettet (trykk F5).

Frk. Blips

2010-06-24 12:59:05

Frk. Blips

Ja, NÅ ble det forståelig! Flotte greier.

Won-Tolla

2010-06-24 16:14:03

Won-Tolla

Skyt en and, vinn en bamse. Hva om du bommer på endene og treffer en av bamsene, vinner du en and da? ;-)
\"Ikke idag\" kan kanskje oppfattes som at det er søndag?

torhildo

2010-06-24 22:17:31

torhildo

Hvorfor midtstiller du teksten i kommetarfeltene og snakkeboblene? Det gjør de vanskelig å lese. Midtstilling er noe man bruker på bryllupsinvitasjoner og konfirmasjonssanger. Venstrestilt marg er bedre. Ellers har du en råproff tegnestil og er fantastisk til fargelegging. Når holder du kurs?

Nils Petter Smeby

2010-06-25 09:48:38

Nils Petter Smeby

Tusen takk for kommentarer, alle sammen.

Won-Tolla: Kanskje han kunne si \"Jeg er opptatt resten av dagen\"?

torhildo: Det er helt riktig at venstrestilt er mer lettlest. Men midtstilt er PENERE, spesielt ved høye, smale snakkebobler. Jeg har prøvd begge deler, og falt ned på midtstilt, spesielt fordi det jo er snakk om små tekstmengder. Men når det gjelder Andricks dagbok-natater, skal jeg prøve å venstrestille dem og se hvordan det blir.

Jeg holder kurs stadig vekk, men det er i skriving - ikke tegning (se hjemmesiden min). De fine fargene skyldes delvis at jeg har gått inn og manuelt justert tegneprogrammets fargekorrigering når det konverterer filene til avisformatet TIF. Deretter lagrer jeg i PNG.

På mandag får vi vite hvorfor leketøybutikk-mannen trenger en detektiv.

Join the discussion!

Log in to add your comment!