Hakkum

by Nils Petter Smeby

Published 2019-08-21 13:14:23

2 comments

Frk. Blips

2019-08-23 16:38:15

Frk. Blips

De to første rutene er fint tegnet. I de to siste rutene opplever jeg dialogen som litt rar, sviktende samsvar mellom replikkene, type "god dag, mann, økseskaft". Det understreker kanskje bare sluttpoenget, men jeg tror likevel jeg ville omformulert replikkene i rute to så dialogen framstår mer naturlig. Om Anne kanskje heller kunne sagt: "Ventetiden er over!" Og Stefan: "Godt nytt?"

Nils Petter Smeby

2019-08-25 10:14:24

Nils Petter Smeby

Tusen takk for kommentar, Blips. Det er viktig å få tilbakemelding når noe ikke funker helt. Kanskje samspillet mellom Anne og Stefan blir for subtilt til at det egner seg for en enkel seriestripe? I rute 2 er Anne glad og ivrig etter å fortelle Stefan de gode nyhetene (som hun er sikker på at han sitter og venter på). Replikken hennes må antyde at hun har viktig informasjon, ellers vil ikke sisteruta gi mening. Stefan, på sin side, misforstår både replikken og ansiktsuttrykket hennes – han tror hun flørter og legger opp til et erotisk rollespill. Kanskje jeg skulle forandre ansiktsuttrykket hans?

Litt ekstra ironi: Hvis Stefan hadde vært litt mer våken, er det jo ikke utenkelig at de hadde "feiret" nyheten på en hyggelig måte.

Join the discussion!

Log in to add your comment!