mr. fuccup

by kai sf

Då var det slutt for gamle fuccup. Etter mykje tankar og gode råd vil eg i forandringens namn koma med ei ny stripe om ekstremt kort tid, under eit anna namn og med ein videreutvikla fuccup. Følg med, følg med.

Published 2008-12-30 00:00:00

3 comments

Nils Petter Smeby

2008-12-30 19:57:43

Nils Petter Smeby

Hvis jeg kan få gi et generelt råd: Sats (enda) mer på det rare og uventede, og mindre på tradisjonelle vitse-poeng. I gamle dager besto en seriestripe av fire ruter hvor poenget alltid kom i siste rute. Sånn er det ikke alltid lenger. I mange moderne striper kommer poenget kanskje i rute 2. Eller det er ikke noe poeng i det hele tatt, bare pussig eller underfundig observasjon. Med andre ord: Ut fra det du gjorde med Affen, tror jeg ditt utviklingspotensiale ligger mer i det eksperimentelle cutting edge-segmentet enn i tradisjonell stripehumor. Men sikker er jeg ikke - du vet best selv.

mahatma

2008-12-31 10:51:42

mahatma

takk for godt råd, Nils P. Eg er einig med det du skriv, og er på veg til å finna meg til rette i stripeverda i ein meir moderne og ekperimentell gruppe enn den tradisjonelle. Voner du vil følga med på den nye stripa. Gode råd er ofte svært viktige

Join the discussion!

Log in to add your comment!